covid
Informacion mbi Covid-19

•    Përhapja e koronavirusit (Covid – 19) po na sfidon në nivele që nuk i kishim imagjinuar ndonjëherë, duke prekur me qindra mijëra njerëz dhe duke patur pasoja gjithmonë e në rritje në ekonominë globale.
•    Knauf është një biznes familjar i ndërtuar mbi vlera të forta familjare – Humanizmi, Partneriteti, Përkushtimi dhe Sipërmarrja. Ne e konsiderojmë veten tonë, kolegët tanë, klientët tanë të vyer, partnerët dhe komunitetet në të cilat operojmë, pjesë të një familjeje të madhe.
•    Në kohë të vështira familjet mbështesin njëra-tjetrën.  Ne do t’iu përmbahemi vlerave tona, duke gjetur mënyra për të mbështetur njëri-tjetrin dhe për t’u siguruar që bashkë do t’ia dalim kësaj krize më të fortë se kurrë.
•    Ne vazhdojmë të operojmë dhe t’u shërbejmë klientëve në mbarë botën. Kolegët tanë janë gjithmonë të gatshëm t’ju ndihmojnë online, nëpërmjet platformave tuaja të preferuara. 

Ne. Ju. Së bashku.

APLIKIMI