Blog

knauf

Jetesa bëhet më e qëndrueshme dhe më e shëndetshme

Produktet e leshit mineral izolues Knauf me ECOSE Technology® përmbushin standardet më të larta evropiane dhe ndërkombëtare në Cilësinë e Ajrit të Brendshëm.

Izolimi Knauf është i orientuar vazhdimisht për të zbatuar zgjidhje gjithnjë e më të qëndrueshme nga pikëpamja mjedisore dhe në gjendje të ndihmojë në krijimin e mjediseve të shëndetshme dhe të rehatshme të jetesës me cilësi të shkëlqyeshme të ajrit të brendshëm.