Këto që po kalojmë, janë kohë të vështira për të gjithë ne dhe ne të gjithë po mësojmë si të jemi më të fortë duke punuar së bashku.

By Knauf on April 07, 2020

Premtimi i firmës tonë është sfidë, krijim, përkujdesje. Dhe në këto ditë të vështira, vetëm një shërbim i vogël, në fakt ka një rëndësi shumë të madhe. Cilado që të jetë sfida juaj, na kontaktoni që t’ju ndihmojmë. Na shkruani, ose na telefononi. Ne jemi pranë jush.