Pambuk mineral guror - FKD-S Thermal

Përshkrimi

Pllaka izoluese për fasadën kontaktuese.


FKD-S Thermal është pllakë kompakte nga pambuku mineral guror, me dendësi të qëndrueshme dhe u takon produkteve të forta.

Produkti e ka karakteristikën e përmirësuar termike, vlerën më të ulët të koeficientit të përçueshmërisë termike, e cila siguron mbrojtjen më të mirë termike të objektit.

Përfitimet

  • karakteristikat e shkëlqyera termoizoluese
  • rezistenca e lartë ndaj zjarrit
  • stabiliteti dimensional, e mbush hapësirën e dhënë në mënyrë ideale
  • manipulimi i thjeshtë dhe i lehtë
  • e përshtatshme për manipulim
  • pa aromë
  • prehet lehtë

Përshkrimi

Pllakat / RollnetPllakat

Karakteristikat teknike

Performancat

SymbolUnitValue
Përçueshmëria termikeλW/m.k0,035

Të dhënat logjistike

Specifikimet

TrashësiaVlera RGjatësiaGjerësiaCopa në paketëm2/paketëm2/paletëPaketa në paletë
300,861000600106,0216,036
401,14100060084,8153,632
501,43100060074,2117,628
601,71100060053,09632
702,00100060042,486,436
802,29100060042,476,832
902,57100060041,872,040
1002,86100060031,864,836
1203,43100060021,252,844
1303,71100060021,248,040
1404,00100060021,243,236
1504,29100060021,243,236
1604,57100060021,238,432
1805,14100060021,233,628
2005,71100060021,228,824

Materiale për shkarkim

DateGjuha
Fleta teknike - FKD-S ThermalpdfDownloadJanuary 2018Albanian
Izjava o svojstvima KMV_DoP 0,035pdfDownloadJanuary 2018Serbian