Sistemi LDS - Homeseal LDS 0,02

Përshkrimi

Homeseal LDS 0.02 përbëhet nga dy shtresa të tekstilit të presuar, të paendur polipropilenik dhe shtresa mikroporoze ndërmjet tyre.
Dizajni i veçantë i membranës Homeseal LDS 0.02 siguron përshkueshmërinë jashtëzakonisht të lartë nga avulli dhe mbrojtjen e shkëlqyer nga depërtimi i shiut dhe erës.

Përshkrimi

Pllakat / RollnetRollnet

Të dhënat logjistike

Specifikimet

GjatësiaGjerësiaCopa në paletëm2/copë
501,53075

Materiale për shkarkim

DateGjuha
Fleta teknike - Homeseal LDS 0,02pdfDownloadFebruary 2018Albanian
Homeseal LDS folije i trakepdfDownloadAugust 2018Serbian